HABERLER

4 Nisan 2020 Cumartesi

Instagram’daki Bir Hata, Yorumların Kapanmasına ve İçerik Akışının Değişmesine Yol Açtı.

Sosyal medya devi Instagram'da ortaya çıkan bir hata, kullanıcıların bir süreliğine gönderilere yorum yapamamasına ve içerik akışında sorunlara neden oldu.
Günümüzün en popüler sosyal medya platformlarından biri olan Instagram, kullanıcılarına yeni özellikler sunmak için sürekli çalışmalar yürütüyor. Bu kapsamda platform güncellenmeye devam ederken bazı hatalar da ortaya çıkabiliyor. Ortaya çıkan bu hatalardan sonuncusuysa uygulamanın akışını büyük ölçekte değiştirdi.
Nedeni bilinmeyen hatadan etkilendiğini belirten binlerce kullanıcı, Instagram’da herhangi bir gönderiye yorum yapamadığını ve içerik akışının kronolojik sıraya göre dizildiğini belirtti. Geliştirici ekip, pek çok kişinin etkilendiği bu hatayı hızlı bir şekilde çözmüş olsa da neden böyle bir hatanın yaşandığı açıklanmadı. Kullanıcılar, Instagram’ın test ettiği yeni özelliklerin bu hataya yol açabileceğini düşünüyor.
|   Dün yaşanan bir başka sorun yüzünden platformda gönderi            
|   paylaşımı yapılamıyordu:


Instagram kullanan 3.000’den fazla kişi, dün Downdetector internet sitesi üzerinden Instagram’ın kendileri için kullanılamaz hâle geldiğini bildirdi. Downdetector üzerinden bildirilen hatalar dün gece saatlerinde zirve yaparken hata bildirimi yapan insanların büyük bir çoğunluğuysa genel olarak gönderi paylaşımında ve Hikayeler özelliğinde sıkıntılar yaşadığını söylemişti.
Instagram, yaşanan bu sorunla ilgili herhangi bir resmi açıklama yapmazken yaşanan sorunsa kısa süre içerisinde çözüldü. Bu noktada bu denli büyük bir platformun çökmesinde koronavirüs salgının bir etkisi olup olmadığı akıllara gelen ilk soru oldu zira virüs, dünya genelinde milyonlarca insanın eve kapanmasına neden olurken internet trafiğinde de büyük bir artışa yol açtı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz Başarı İle Gönderildi. NLC|YAZILIM Tarafından Onaylandıktan Sonra Yayınlanacaktır.

Canlı TV İzlemek İstermisin ? Cevabın "EVET" İse Buraya Tıkla...

X