HABERLER

1 Nisan 2020 Çarşamba

Telegram Güncellendi

En popüler mesajlaşma uygulamaları arasında WhatsApp’tan sonra gelen Telegram güncelleme aldı. Aldığı güncelle ile 6. Sürümüne geçen uygulama yeni özelliklere kavuştu. İşte detaylar.

Uygulamanın yeni versiyonunun Android, IOS ve masaüstü sürümleri indirilebilir hale geldi. Telegram bu sürümüyle birlikte bazı yeni özelliklere de kavuştu. Onlardan ilki, kullanıcılar konuşmalarını klasörler altında toplayarak biriktirebilecek.

Diğer taraftan bin (1.000) ve daha fazla üyeli kanallar için daha ayrıntılı istatistik takibi de yapılabiliyor olacak. Mesajlaşma uygulamasına eklenen bir diğer özellik ise bu yıl dünyanın bir numaralı gündemi haline gelen Coronavirüs (Covid-19) salgını ile ilgili animasyonlardan oluşan çıkartma paketiyle geliyor olması.


Ayrıca kullanıcıların belki de en sevecekleri bir diğer eklenen özellik ise; önceki sürümlerden farklı olarak Telegram 6.0’da ana sayfada üst kısımdaki sabitlenmiş sohbet sınırının kaldırılması oldu. Yani kullanıcılar dilediği sayıda sohbetlerini sabitleyebilecek.

Son olarak bu sürümle beraber gelen bir diğer özellik ise, sohbetlerin otomatik olarak da opsiyonel olarak da tek bir sekme altında toplanabilmesi olacak. Eklemek gerekirse görüntülü ve sesli mesajları kayıt ettiğiniz sırada kullanılan animasyonlara da yenileri eklendi.

👉Telegram Uygulaması İOS İçin İndirmek : Buraya Tıklayın!

👉Telegram Uygulaması Android İçin İndirmek : Buraya Tıklayın!

👉Telegram Uygulaması WEB İçin : Buraya Tıklayın!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz Başarı İle Gönderildi. NLC|YAZILIM Tarafından Onaylandıktan Sonra Yayınlanacaktır.

Canlı TV İzlemek İstermisin ? Cevabın "EVET" İse Buraya Tıkla...

X